Eskişehirde ne yenir?
Eskişehir'de ne yenir?
İlk akla gelen cevap çibörek yenir olacaktır. Doğrudur gayet te güzel yenir. Kızgın yağda pişirilmiş, içinde kıyma bulunan lezzetli bir hamur işidir. Sonrasında Balaban Kebap olabilir. O da domates soslu bir pideli köfte türevi olarak fena değildir.

Bir de bizim pilavımız yenir haliyle... Pilavlarımız lezzetli ve doyurucudur. Minimum seviyede yağ kullandığımızdan hafif olan pilavlarımız Eskişehirli sporcular tarafından tercih edilmektedir. Fiyat ve doyuruculuk oranı da göz önünde bulundurulduğunda pilavlarımız öğrenciler tarafından da rağbet görmektedir.
Eskişehirin merkezi sayılabilecek olan Yediler semtindeki Sabahattin Günday parkının karşısında, Öztopçu Sokak içerisinde 10 Numarada bulunan Yediler Merkez Restoranımız tam anlamıyla bir öğrenci mekanıdır. Dershaneler bölgesindeki öğrencilerin bir anlamda ikmal noktasıdır. Eskişehirin öğrenci yemek mekanları ve Eskişehirin meşhur yemek yerleri arasında Gerçek Pilav adı bir markadır.
Açık mutfak kullandığımız işletmemizde pilavın nasıl pişirildiğine bizzat kendi gözlerinizle şahit olabilirsiniz.

Odunpazarı Tarihi Evlerini ve Müzelerini gezmek için gelen yerli ve yabancı turistler içinde Odunpazarı İşletmemiz gruplara uygun restoran olarak bir uğrak noktasıdır. Eskişehirde çocuklarla yemek için en iyi ve uygun, sıcak ve samimi restoranlarından biridir. Çok iyi derecede İngilizce bilen Ustamızdan Eskişehir ve yemek ile ilgili gerçekçi ve sağlıklı tavsiyeler alabilirsiniz.
Uyguladığımız fiyat politikası ve ürün kalite anlayışı ile müşterilerimize yüksek fiyat / performans oranı sağlamayı hedefliyor ve bunu hem uygulanabilir hem de sürdürülebilir kılarak gerçekleştiriyoruz.
Pilavımızın yanında ızgara tavuk ve et ürünlerini, közün üzerinde pişirerek yine Gerçek Pilava özgü gramaj ve porsiyon anlayışıyla müşterilerimize sunuyoruz. Fiyatlandırmalarımız ürünün gramajına göre yapılıyor. Özetle ne kadar yemek isterseniz o kadar ödüyorsunuz.
Kömürlü Izgarada közün üzerinde pişen tavuk ile kızgın metal üzerinde pişirilen tavuk ürünleri arasında kıyaslanamaz bir fark vardır. Köz ateşinin pişirme gücü, tavuğun pişerken fazla yağını salması, etin pişerken doğal yoldan tütsülenmesi ile köz üzerinde yapılan tavuk ızgara çok daha farklı bir aroma ve kimlik kazanır.
O yüzden yağda pişirilmiş ya da tava benzeri metal üzerinde pişirilmiş tavuk ürünleri her ne kadar özel soslarla da hazırlansa kömürlü ızgaranın tadını ve kalitesini yakalayamaz.
Eskişehir Odunpazarı civarında, yemek yenecek yerler arasında Gerçek Pilavın Restoranları, şüphesiz Eskişehirin en iyi turist ağırlayan turistik işletmeleri arasında sayılmaktadır.
Geldiğinizde bize hak vereceksiniz.
www.gercekpilav.com Resmi Web sitesinden alıntılanmıştır.
Yorumlar
Yorum Gönder